3 gode tips til din startup

Har du gået med en iværksætter i maven i lang tid? Og er du endelig sprunget ud i dit projekt? Du har måske fået en virksomhed på benene og er nu i fuld gang med at realisere din passion? I så fald, så er der en masse forskellige ting der er vigtige, specielt for en startup virksomhed. Læs med her og få gode råde til, hvad du skal huske på, når du driver en ny virksomhed.

 

 

Virksomhedens vision

Din virksomhed skal have en meget klar vision og derfor et meget klart budskab. Hvad vil du opnå? Hvad er dit formål? Hvem er din målgruppe? Med disse spørgsmål kan du holde dig selv til ilden og fokusere din energi på det vigtigste. Derudover er du med disse spørgsmål klar over, hvordan dit brand skal tilpasses. Det er en god idé at skabe et godt brand, med en god historie, da dette vil skabe genkendelighed for din virksomhed. Derudover vil det sørge for, at folk husker ens firma og på den måde vil det skaffe flere kunder. Brandet skal være ensartet og konsekvent hele vejen igennem. Det er derfor vigtigt at tage stilling til hvilke farver, stil og skrifttyper ens visuelle udtryk skal bære præg af. Det hjælper med, at potentielle kunder ikke bliver forvirrede og dermed hjælper det virksomheden i sidste ende.

 

Netværket er din ven

Som startup er ens netværk bestemt en af de mest værdifulde kilder og hjælpemidler at være i besiddelse af. Det er det for alle, lige meget hvor man bevæger sig hen, men specielt når man er en startup-virksomhed. Man får brug for støtte til at opbygge sit omdømme og for at komme helt i gang. Derudover kan det også hjælpe til, at man som virksomhed kan få plantet sig solidt ude på markedet. Man kan også som ny virksomhed få brug for hjælp og gode råd til at løse forskellige forhindringer der kan opstå løbende. Dette er der helt sikkert nogle af de andre, mere etablerede virksomheder, som har været igennem. Hvis du dermed har en fod indenfor hos en af de andre virksomheder i dit netværk, kan det betyde at du kan få hjælp derfra og komme bedre over eventuelle forhindringer på den måde.

 

Professionel hjælp

Hvis ikke dit netværk er det største og du ikke har fået etableret dig 100% på markedet endnu, kan du få brug for hjælp fra nogle andre. Her vil det være en klar fordel at benytte sig af professionelle. Som for eksempel til regnskab eller advokathjælp eller lignende. Ageras er en hjemmeside, hvor man kan indsende sin forespørgsel på, hvad man har brug for og derefter få tre tilbud tilsendt. Herefter kan man vælge frit mellem tilbuddene. Klik her for at læse mere om hvilke tilbud du kan få inde på Ageras’ side. Dette er en god ting at benytte sig af, hvis man løber ind i forhindringer med sin nye virksomhed. Det kan også være man bare har brug for at få lavet regnskab eller at man skal have en advokat til at gennemlæse nogle kontrakter. Lige meget hvad forespørgslen er, er det i hvert fald aldrig forkert at spørge nogle til råds.

Comments are closed.