3 leasingtrends der bliver populære i 2017

Antallet af leasingkontrakter der er underskrevet de seneste fem år har været stødt stigende, og ifølge tal fra DST.dk, ser denne stigning i antallet af leasingkontrakter der er underskrevet ud til at forsætte.

I denne artikel vil vi komme ind på de nyeste leasingtrends der vil blive populære i 2017. Men først vil vi starte denne artiklen med, at forklare hvad leasing enlig er for noget.

 

Hvad er leasing?

Leasing er en slags finansieringsform, hvor du lejer et køretøj af et leasingselskab. Det vil sige, at leasingselskabet ejer bilen og dermed har ejendomsretten over køretøjet, og du som leasingtager låner køretøjet, hvilke vil sige du får brugsretten over køretøjet i leasingperioden. Når du underskriver en leasingkontrakt indebære den i de fleste tilfælde, at du betaler en ekstraordinær ydelse, samt månedlige leasingydelser for, at have det ønskede køretøj til rådighed.

 

Mix-leasing – En ny leasingtype der er introduceret af Peugeot

Mix-leasing er det helt nye inden for leasing. Mix leasing er en blanding af finansiering og leasing, dette nye konceptet blev introduceret af Peugeot i 2016 og derefter er andre mærker også begyndt, at tilbyde mix-leasing. Mix-leasing går ud på du kan lease en bil i 12 måneder, og derefter kan du, hvis du ønsker det købe bilen. Hvis du vælger, at købe bilen får du trukket dine 12 måneders leasingydelser, samt en eventuelt engangsydelse fra listeprisen.

 

Leasing af motorcykel bliver populært

Leasing har været kendt inden for biler i mange år, men et overset marked er motorcykler. Motorcykler kan uden problem blive leaset, og flere har også fået øjnene op for dette både motorcykel forhandler og folk der ønsker at få en motorcykel. Hvis man vælger, at lease en motorcykel får du alle de fordele der høre med til når man leaser f.eks. en bil. Du får altså total budgetsikkerhed og dermed ingen udgifter til reparationer, service, dækskifte, osv. Kort sagt så slipper du for alle de bekymringer der må være med, at eje en motorcykel selv. Du kan finde nye og brugte motorcykler her.

 

Leasing bliver mere gennemskueligt med ny leasingportal

Leasing har i mange år været uoverskueligt og mange folk har haft svært ved at gennemskue om det kan betale sig at lease en bil og hvilke leasingaftaler der er billigst. Dette har en ny leasingportal ved navn Leasingoffer.dk sat en stopper for, ved at samle alle leasingaftaler et sted og tilføjet funktioner der gør det muligt, at sammenligne leasingaftaler på tværs af leasingselskaber.

 

No Comments Yet.

Leave a comment