Disse 3 boligrenoveringer giver mest værdi for pengene

Der er mange penge at hente, hvis du vælger at lave nogle enkle renovationer og opgraderinger til dit hjem, inden du sætter det til salg. Men, der er også steder, hvor du, hvis du vælger at renovere der, sjældent ser en nogen økonomisk gevinst, når du sælger.

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvor man skal lægge sine kræfter i sit hjem, hvis man vil øge værdien inden et eventuelt salg. Derfor får du her de 3 bedste og mest værdifulde renovationstyper, du med fordel kan foretage dig, inden du sælger.

1.      Badeværelset

Start med dit badeværelse, for det er virkelig et værelse, hvor du kan få mange penge tilbage på din investering. Undersøgelser, viser at du ofte kan få omkring mellem 90 % - 130 % af din investering i dit badeværelse tilbage, når du sælger.

En af grundene til at et spritnyt og lækkert badeværelse i de senere år er begyndt at betyde så meget for boligpriserne, er at det er det rum, som tilbyder det største niveau af afslapning. Her er du (næsten) sikker på at du ikke bliver forstyrret, når du ligger og slapper af i karbadet. Med en verden, hvor vi alle sammen har travlt til hverdag, og en familie at passe når vi har fri, sætter de fleste meget pris på at kunne slappe totalt af på deres badeværelse.

Så, hvis du overvejer at sælge, eller bare gøre dit hjem mere lækkert for dig selv, er et rigtig fornuftigt sted at poste nogle penge efter en renovation, på dit badeværelse.

2.      Gør dit hjem mere energieffektivt og grønt

En anden renovationstyper, som bliver mere og mere populær, er at gøre dig hjem grønnere. Det er desværre ikke klaret med en gang grøn maling, men kræver lidt mere.

Med grøn renovation menes, at rigtig mange boliger – både lejligheder og huse – er bygget for flere år siden. Dengang gik man ikke op i om varmen slap igennem sprækker og utætheder, for man var ikke klar over, hvad det havde af konsekvenser for klimaet.

Nu til dags har vi heldigvis forstået, hvad det betyder for vores klode, at vi skal spare på den energi vi bruger. For din næste boligrenovering betyder det, at det rigtig godt ville kunne betale sig at skifte de gamle vinduer ud med termovinduer, og på andre måder gøre dit hjem mere energieffektivt.

3.      Køkkenet

De fleste anser køkkenet som værende deres hjems vigtigste rum og derfor er det det tredje oplagte sted, hvor du kan lægge energi og penge ved din næste boligrenovation. Grunden til at det anses som så vigtigt er, at det tit er familiens samlested. Derfor vil de fleste gerne have et stort og lyst køkken, hvor der er plads til, at hele familien kan sidde samlet.

I forlængelse af det energieffektive og grønne råd, kan det også betale sig at investere i nyere hårde hvidevarer, som tit og ofte er bedre for miljøet. F.eks. kan du købe en ny opvaskemaskine eller ovn, for lige at give den sidste finish til dit nye køkken.

Comments are closed.