Kom oven vande med din startup virksomhed

En af de vigtigste elementer i den danske økonomi er iværksætteri. Ved at tage iværksætter stafetten op er du med til at udvikle den danske økonomi, ved at ansætte mennesker, og bidrager positivt til den danske forretningsvækst. Der er altså masser af gode grunde til, at du skal udfordringen op, hvis du går rundt med en god idé, der er værd at forfølge.

Men det kan være svært komme ordentligt i gang med din egen virksomhed. Læs med her og få inspiration til hvad du skal fokusere på, hvis du gerne vil have et succesfuldt iværksætterprojekt.

Forretningsmodel

Det vigtigste du skal fokusere på din virksomhed er din forretningsmodel, da det er grundlaget for din virksomheds eksistens. Du skal lave en udførlig plan om hvad du tilbyder kunden (hvad i producerer eller hvilken service i leverer), hvordan sælger du det, hvordan laver du det og hvordan tjener du penge det. Det er spørgsmål du skal være i stand til at svare på, inden du går i gang med din virksomhed. Din forretningsmodel handler simpelthen om hvad dit produkt er, salg, organisation, kundegrundlag, økonomi og ressourcer.

Det er alt sammen fundamentale vigtigheder at have på plads ellers er din eventyr dømt til at fejle grusomt.

Netværk & Partner

Hvis du går rundt med en idé – eller sågar har udviklet et produkt – kan det godt betale sig at forhøre dit netværk. Dit netværk hjælper dig hurtigt med ideer, input og viden omkring den branche, du tænker at træde ind på. Med den feedback, du utvivlsomt får, kan du gøre din ide eller produkt bedre, hvilket giver et langt bedre udgangspunkt, for at du får succes.

Ved at bruge dit netværk møder du også spændende mennesker, som viser sund interesse for at komme med i din din virksomhed. Det kan være en god idé at finde en partner, som både har de kompetencer og midler, der skal til, for at virksomheden klarer sig. Hvis du mere er interesseret i en stille partner – så kan du finde en Business Angel. En person der køber sig ind i din virksomhed eller giver dig startkapital, og kommer med gode råd og sparring, så du (I begge) klarer det. Hvis du interesseret i at læse mere om en Business Angel kan du klikke her.

Det personlige engagement

Det er hårdt at starte egen virksomhed op, som i rigtig hårdt. Du skal engagere og investere meget personligt før du kan se lyset for enden af tunnelen. Og det kan tage lang tid før du kommer derhen. Derfor skal du være parat til ofre rigtig meget, hvis du gerne vil have succes. Det betyder at du ikke kommer til at se din familie og venner, så meget som du gerne vil. Men det er kravet, hvis du gerne vil have succes.

No Comments Yet.

Leave a comment