Sådan får du et større rådighedsbeløb – tips & tricks

Du er sikkert ikke den eneste, der drømmer om at have flere penge mellem hænderne sidst på måneden. I en travl hverdag kan det være umådelig svært at få pengene til at slå til. I dette blogindlæg har vi samlet et par simple tips, der måske kan hjælpe dig med at få et større rådighedsbeløb og råd til mere i hverdagen.

Køb på internettet – ofte billigere end butikkerne

Hvis du ikke har levet under en sten de sidste 30 år, har du højst sandsynligt allerede stiftet bekendtskab med internettet og alle dets herligheder. I dag bruger langt størstedelen af vi danskere internettet til at gå på Facebook, tjekke vores netbank eller finde nummeret til det lokale pizzeria. Internettet har dog meget mere at byde på, og uanset om du er på udkig efter nyt tøj, en ny vaskemaskine eller noget helt tredje, så er det som regel muligt at spare ganske betydelige beløb, såfremt du handler på internettet frem for i butikkerne.

 

Det er dog ikke kun prismæssigt, at internettet kan vise sig at være at foretrække over de fysiske butikker. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, kan man selvfølgelig spørge ekspedienten i butikken, men hvorfor ikke alliere sig med de mange forbrugertests og undersøgelser, du kan finde på nettet? Her får du uvildige og objektive analyser af de enkelte produkter, så du kan træffe det rigtige valg – både ift. dine behov og din pengepung. Se eksempelvis testfabrikken.dk, der netop beskæftiger sig med at teste alt fra kaffemaskiner til kondomer. På denne måde sikrer du, at du altid får det bedste produkt til den laveste pris.

 

Sælg hus via billig ejendomsmægler = flere penge til dig

For de fleste mennesker er det en kæmpe beslutning at investere i et hus, og det er vel på samme måde en enorm beslutning at sælge huset igen. At sælge sin bolig betyder ikke blot, at man skal finde et nyt sted og bo, men det bevirker også, at man vinker farvel til de vante omgivelser, omgangskredsen og måske arbejdet. Fra tid til anden kan det dog være tiltrængt med luftforandringer, men derfor behøver det jo ikke at koste det hvide ud af øjnene at skille sig af med huset.

 

Har du besluttet dig for at finde et nyt sted at bo, og vil du gerne have hjælp med at få dit gamle hus afsat, er det heldigvis nemt at finde en billig ejendomsmægler på nettet, som i øvrigt også kan hjælpe dig med at finde dit nye hjem. Bor du i Odense eller omegn, kan du passende besøge http://www.boligtilbolig.dk, der har mange års erfaring med at finde købere til dit hjem. Ejendomsmæglerne er kompetente, faglige og forstående – de arbejder hårdt for at hjælpe dig godt videre - selvfølgelig til en fordelagtig pris. Vælger du en billig ejendomsmægler, får du mere frihed i din økonomi, da du ikke skal betale tårnhøje salærer, når alt, du egentlig har brug for, er det grundlæggende salgsarbejde.

No Comments Yet.

Leave a comment