Sådan kan du spare på startkapitalen som iværksætter

Som nystartet iværksætter kan det være guld værd at spare lidt på startkapitalen, der hvor det er muligt.

Vi giver dig i denne artikel svaret på, hvordan du som iværksætter kan spare penge ved at vælge det helt rigtige kontor.

 

Dit andet hjem

Et kontor er en arbejdsplads, hvor man som fuldtidsansat bruger 37 timer om ugen. Er du iværksætter, kan du sagtens bruge flere timer end 37, især hvis du er nystartet. Der er mange ting, der skal være styr på, og som regel er det ikke ting, der kan udsættes til i morgen. Et kontor bliver derfor på mange måder dit andet hjem, når du er iværksætter. Det er derfor helt essentielt, at kontoret passer til dig på alle måder.

 

Kontoret skal passe til dig

For det første skal kontoret være indrettet således, at du trives i rummet. At trives og føle sig tilpas på sit kontor har indvirkning på effektiviteten og motivationen, og det er derfor ikke helt lige meget. Sørg for, at der er de rigtige møbler, som passer til dig og din krop. Der skal også være den rette atmosfære, hvilket er helt op til dig selv at afgøre, om der er. Det kan være, du foretrækker et meget neutralt kontor, eller det kan være, at et mere personligt kontor inspirerer dig. Køber du brugte kontormøbler, kan du spare op til halvdelen af nyprisen.

 

Kontorfællesskab kan spare dig for mange penge

En måde, du kan spare mange penge på dit kontor, er ved at vælge en kontorplads i et kontorfællesskab frem for at have et alment kontor. I et kontorfællesskab lejer du et fuldt serviceret kontor, hvor alt er inkluderet til en fast månedlig pris. Du sparer altså også tid, da du slipper for at bygge dit kontor op fra bunden. Du sparer således både tid og penge ved at slippe for at skulle tænke på vedligeholdelse af kontoret. Du skal kun tænke på at drive din virksomhed.

Mindre bundet til kontoret

At leje et kontor i et kontorfællesskab er også billigere end at leje eget kontor, netop fordi du slipper for at købe inventar til kontoret og heller ikke skal bruge ressourcer på at renovere og holde kontoret ved lige. Det er også billigere end at købe dit eget kontor, hvor du også er mere bundet til kontoret, end du er i et kontorfællesskab. I et kontorfællesskab mister du ikke dine investerede penge, hvis du efter en kortere periode gerne vil skifte kontor til en anden beliggenhed. Du kan nemlig binde dig til en mindre kontraktperiode, så du på kort varsel kan skifte beliggenhed. På samme måde er du heller ikke ligeså bundet til kontoret, hvis du finder ud af, at du hellere vil have et mindre eller et større kontor.

 

På den måde kan det altså være guld værd at leje sig ind i et kontor, hvis du gerne vil spare en masse penge som nystartet iværksætter. Klik her for at finde dit nye kontor i et kontorfællesskab, uanset hvor i landet du søger beliggenhed. Siden bliver opdateret hele tiden, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de ledige kontorer. Udover at du kan spare en masse penge, kan fællesskabet i et kontorfællesskab også være guld værd, når du er nystartet.

No Comments Yet.

Leave a comment